Over ons


Op onze locatie in Doetinchem Wijnbergen kan u op afspraak komen met uw dier. In onze moderne praktijk kunnen wij goede 1e lijns zorg voor uw huisdier bieden. Daarbij maken wij gebruik van moderne, kwalitatief hoogwaardige digitale röntgen, gas-anesthesie (voor extra veilige narcose bij oudere en zieke dieren), bewakings- en infusieapparatuur en hoogwaardige tandheelkundige apparatuur. Wanneer u huisdier ernstig ziek is, kan hij in de opname verblijven voor extra en intensieve zorg. Ook na operaties verblijft uw huisdier hier.

 

 

Wie we zijn

Stella Klein

Stella Klein

Mijn naam is Stella Klein, sinds 2004 dierenarts voor gezelschapsdieren. Ik heb zeven jaar met veel plezier voor verschillende praktijken gewerkt. In 2011 ben ik gestart met mijn eigen praktijk in Doetinchem.  Ik ben getrouwd met Niels en we hebben twee dochters, Sunny en Celina. Daarnaast hebben we een prachtige ruwharige teckel genaamd Catootje en twee superlieve poezen, Otje en Tos. Sinds kort hebben wij ook loopeenden die op natuurlijke wijze de slakken uit onze moestuin halen.

 

Anky van Gastel

Anky van Gastel

Mijn naam is Anky van Gastel, sinds 2000 dierenarts voor gezelschapsdieren. Ik heb jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende praktijken voor gezelschapsdieren. Ik heb Stella leren kennen doordat wij een paar jaar voor dezelfde praktijk hebben gewerkt. Toen zij mij vroeg om voor de Rijdende Dierendokter te komen werken, heb ik direct ja gezegd en ben ik verhuisd naar een knus boerderijtje in Hengelo Gld. Het boerderijtje zorgde dat mijn passie voor dieren nog groter is geworden: ik heb een kudde drentse heideschapen en tien border collies: de ideale honden om schapen te drijven. Verder lopen er nog orpington kippen, 3 poesjes en schildpadden. 

Lisette van Dijck

Lisette van Dijck

Mijn naam is Lisette van Dijck. Sinds 2014 ben ik dierenartsassistente voor Rijdende Dierendokter.  Ik ben gek op dieren en zelf de trotse eigenaar van 6 katten, 2 honden en een aantal kippen. Al mijn dieren zijn oudere of moeilijk te plaatsen dieren die ik uit het asiel heb gehaald. Een groot gedeelte van mijn vrije tijd besteed ik aan dieren. Voor de dierenbescherming doe ik veel vrijwilligerswerk. Mijn taak daar is het coordineren van vangacties van verwilderde katten. Het doel van de dierenbescherming is om overlast te beperken door de dieren te castreren en te steriliseren. De katten worden dan weer teruggeplaatst. Daarnaast regel ik de kittenopvang in deze regio. Gevonden kittens worden opgevangen bij gastgezinnen en als ze oud genoeg zijn dan zoeken we een nieuw baasje voor ze. Om te ontspannen vind ik het heerlijk om paard te rijden. Daarnaast ga ik graag met mijn vriend lekker naar de film of een hapje eten.

Amber Esman

Amber Esman

Hallo, mijn naam is Amber en heb sinds 2020 mijn diploma Paraveterinair-Dierenartsassistente. 

In mijn schooltijd heb ik hier een paar keer stage gelopen en na mijn slagen kreeg ik hier een baan aangeboden.  Eerder heb ik heel veel dieren gehad namelijk konijnen, katten, sierduiven en een hond. Nu heb ik alleen nog een lieve bejaarde kat. Samen met mijn vriend ben ik een huis aan het opknappen. En in mijn vrije tijd speel ik af en toe gitaar, en spreek ik graag af met vrienden.

Kim Pelgrim

Kim Pelgrim

Hallo, ik ben Kim Pelgrim.

Ik ben vanaf oktober 2020 werkzaam bij de rijdende dierendokter. Vanaf jongs af aan ben ik opgegroeid met verschillende dieren op de boerderij. Nu woon ik samen met mijn man en zoontje in Ulft. Wij hebben 2 honden; Mika een hollandse herder en Evi een jack russel. Daarnaast hebben we een kat, kippen en 4 paarden.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om paard te rijden, met de honden te wandelen of gezellig met vrienden af te spreken. Ik zie u graag u graag op de praktijk!